Samen Loop voor Hoop in Almere

afgelopen weekend, 9 tot en met 10 april 2016, was er weer een samenloop in almere. deze keer is er een speciale locatie gevonden waar we zeer trots op zijn. strijden tegen kanker is topsport. daarom was de locatie zo speciaal: de mooie en grote topsporthal in almere.

alle activiteiten waren binnen in de hal, ook de marktkramen het podium waar alle soorten muziek werd gegeven. de bekende kaarsenceremonie werd gehouden op de eerste ring van de hal. deze keer werd de ceremonie niet met kaarsjes gedaan vanwege het brandgevaar, maar met ledlampjes wat een zeer mooi geheel vormde.

de vele vip’s waren zeer duidelijk aanwezig. patiënten en ex-patiënten, maar ook velen die door kanker, familie of vrienden hadden verloren waren aanwezig. vanaf de start op zaterdag 14.00 uur tot en met zondag 14.00 uur was het een grote drukte van belang. opgeluisterd door zangers en zangeressen, koren en bands was er 24 uur een grote bedrijvigheid.

de activiteiten en samenloop zijn uitstekend georganiseerd door de vele vrijwilligers onder aansturing van anja en leen. het eindresultaat mocht er zijn, er werd meer dan € 16.000,00 opgehaald voor meer onderzoek tegen kanker. almere bedankt!

samen loop voor hoop kwf almere 2016

KWF neemt maatregelen