Wat kun je doen

wat kun je doen?

wil je strijd tegen kanker steunen door zelf of met je vrienden of klasgenoten een eigen actie te organiseren? dan kan! velen zijn je al enthousiast voorgegaan. wat dacht je van een sponsorloop of een speciale avond voor ouders van de school met een veiling van zelfgemaakte kunstwerken. of een feest met activiteiten waarvan de opbrengst bestemd is voor kwf kankerbestrijding of een evenement als de samenloop voor hoop.

wanneer je iets wilt organiseren voor kwf kankerbestrijding kan de plaatselijke almeerse afdeling je daarbij helpen of kan een beroep gedaan worden op het landelijke hoofdkantoor. ook kunnen we voor promotie- en voorlichtingsmateriaal zorgen; zoals vlaggen, informatiefolders, posters en dergelijke.een vertegenwoordiger van kwf kankerbestrijding kan eventueel die dag aanwezig zijn om een cheque in ontvangst te nemen en kwf kankerbestrijding kan voor tijdens en na het evenement eventueel de pers te woord te staan.

naam en logo

de juiste naam is kwf kankerbestrijding. het logo van kwf kankerbestrijding is beschermd en het gebruik ervan is vanzelfsprekend aan regels gebonden.

meer weten?

plaatselijk kun je contact opnemen met klaas jongejan (kcjongejan@gmail.com, 06-51812463) of willem bakering (datstaat@planet.nl, 06-520 610 69). ook kunĀ  je contact opnemen met het team campagnes & evenementen, telefoon (020) 570 05 00 of e-mail: evenementen@kwfkankerbestrijding.nl.