Helpen

als vrijwilliger in actie tegen kanker

kwf kankerbestrijding gaat actief de strijd aan tegen kanker. ook in almere. dit doen we door wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken, goede voorlichting te geven, door het aanmoedigen van een gezonde levensstijl en door de kwaliteit van leven voor kankerpatiënten en hun naasten waar mogelijk te verbeteren.

we kunnen onze inspanningen echter alleen voortzetten met uw steun. wilt u kwf kankerbestrijding hierbij helpen? dat kan op verschillende manieren.

collectant worden

help mee bij online collectes of collecteer tijdens de jaarlijkse collecteweek samen met meer dan 120.000 andere vrijwilligers. collecteren kost maar een paar uurtjes per jaar! wilt u collectant worden? klik dan hier

geld geven of nalaten

kwf kankerbestrijding is financieel volledig afhankelijk van de giften van particulieren en bedrijven. elke bijdrage is dus van harte welkom, en trouwens dringend noodzakelijk. wilt u geld geven of nalaten? klik dan hier

meespelen in een loterij

speel mee in de kwf seizoensloterij, in de sponsorloterij of in de lotto. op deze manier steunt u kwf kankerbestrijding en maakt u tegelijkertijd kans op een prijs. wilt u meespelen in een loterij?

actie ondernemen

wilt u kwf kankerbestrijding op een actieve manier steunen? dat kan! u kunt deelnemen aan sportieve en culturele acties en evenementen. maar misschien heeft u zelf een leuk idee en wilt u liever een actie organiseren. neem gerust contact op met de vrijwilligers van plaatselijke afdeling hier in almere. ze helpen en ondersteunen graag.